להפחיד את הפחד: מדריך מפורט לטיפול עצמי בפחדים ובהפרעות החרדה. ד”ר ניר עישר ועפרה מירון-ליכטר מובילים אתכם למסע להכרת עקרונות הפחד והחרדה בכלל, ולהכרת הפחדים והחרדות האישיים שלכם.
הם מלמדים, את הפסיכולוגיה של אי התחלת הטיפול, וגם מורים לקרובים וחברים מה לעשות ומה לא לעשות, כדי לסייע להתגבר על הפחדים שלכם. תלמדו איך מתמודדים צעד אחר צעד, כשהחרדה חונקת את הגרון. מה הפתרון למחשבות מפחידות שמתרוצצות בראש כל היום (ולפעמים גם בלילה)? מה אפשר לעשות כשהחיים הופכים להיות מבעיתים? כשנמנעים מלעשות את הדברים שרוצים לעשות, רק בגלל שהפחדים משתלטים? להמשך…
זוהי הגירסה החרדית של “להפחיד את הפחד” ורב מכר בפני עצמו. אלפים נהנו כבר מארבע המהדורות הראשונות ורבים פתרו את בעיותיהם תוך שימוש מדוייק בהוראות שבספר (לפרטים לגבי התכנים הסתכלו מעלה). הספר עבר עריכה מקיפה והוא מעודכן ביותר, כמו כן הוא עומד בקריטריונים הדתיים, של שומרי התורה והמצוות המחמירים ביותר. להמשך…
בחינה יכולה להיות סיוט. היא יכולה להיות מצב מעצבן, מפחיד, מאיים, מתסכל, מלחיץ ומרגיז – אבל היא יכולה להיות גם משהו אחר.
הספר בוחרים להצליח בבחינות ילווה אתכם מרגע תחילת הלימודים, דרך שיטות הלימוד, התגברות על חרדות ועד להנחיות כיצד להתנהג לפני הבחינה, ואיך להתארגן בכל אחת משיטות הבחינה. להמשך…
לא רבים הם הספרים הזוכים לפופולריות הולכת וגוברת חמש-עשרה שנים לאחר צאתם לאור. “בוחרים להרגיש טוב” (Feeling Good ) של ד”ר ד. ברנס נמנה על אותם ספרים, שתמיד יהיו מיוחדים, מסעירים, ונקראים בשקיקה. הספר זוכה להצלחה אדירה בארה”ב, ונמכר בלמעלה מ-3 מיליון עותקים. גם בארץ מדובר ברב מכר, שסייע לרבים להתגבר על הערכה עצמית נמוכה ועל דיכאון. כמו כן הספר סייע להבין את מהות הטיפול הקוגניטיבי-התנהגותי, ובכך לחסוך סכומי כסף ניכרים- זאת מכיוון שהסוציאליזציה למושגים ההכרחיים לטיפול, נעשתה כבר בבית ולא בפגישות הטיפוליות.
“הפרעות חרדה ובעת – התאוריה והטיפול ההכרני” זהו ספר התנ”ך של הטיפול היעיל בחרדות. מדובר בספר המקצועי שנכתב בידי אבי השיטה הקוגניטיבית-התנהגותית. וכל הספרים שלאחריו הם ביאורים שאינם מגיעים עד לעומק שלו. זהו ספר חובה לכל מי שלומד טיפול קוגניטיבי-התנהגותי, פסיכיאטריה ופסיכולוגיה. כמו כן זהו ספר חובה למי שרוצה להכיר את נפש האדם, את סיבת החרדות האנושיות, למה כדאי לנו לשלם את המחיר של הפרעות החרדה (מהן סובלים מעל 20% באוכלוסיה) ואת הדרך הקוגניטיבית להפרד מהפרעות אלה לנצח, ע”י הכרת דרכן ואימוץ חשיבה נכונה. להמשך…
האם ידע שלמה המלך גם את שפת המדוכאים? מה ההבדל בין עצב לדיכאון קליני? איך לעזור לאדם מדוכא גם אחרי ייאוש? מה הקשר בין גוף לנפש כאשר מדובר בדיכאון? להמשך…
צרו קשר לפרטים נוספים – 03-5288171
רוצה שניצור איתך קשר?